Najaarscompetitie 2018

LTC Loenen had dit najaar maar liefst 17 deelnemende teams ! Vooral de vrijdagavond was populair, met 10 ingeschreven teams.

En dit zijn de kampioenen van de Najaarscompetitie 2018!

Dames 1 zaterdag: vlnr Anne van Nieuwkerk, Nancy Pasman, Sanya Valkenburg, Madelon Tas, Nathalie Hettema en Karolien de Koning

Heren Vrijdagavond

Verkort Spelen

Met ingang van 2018 geldt Verkort Spelen voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als jeugdcompetities. Dit betekent dat dit ook tijdens de Najaarscompetitie 2018 verplicht is. De beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) wordt gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is.

Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient dan ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13.

Let op! Voor 8&9 Tennis geldt het Compact Spelen

Dat houdt in: het spelen van een beslissend punt bij de 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil).