16 april: Kennismakings avond voor nieuwe leden

13 april 2019

Welkom nieuwe leden van LTC Loenen !

We zijn blij dat je recent lid bent geworden en hopen je natuurlijk vaak te zien op de tennisbaan.  Uit ervaring weten we dat het niet altijd eenvoudig is om je weg te vinden binnen een nieuwe vereniging.  Daarom organiseren we op dinsdag 16 april om 19.30u een warm welkom speciaal voor leden die sinds het najaar van 2018 lid zijn geworden. Voor onze jeugdleden is de bijeenkomst niet geschikt maar de ouders willen we graag van harte uitnodigen.

Op deze avond vertellen we allerlei praktische zaken over onze club. Zoals hoe kun je vanuit huis een baan afhangen? Of hoe werkt de ClubApp? Maar ook hoe gaat het met bardiensten, tennislessen of competitiespelen? Natuurlijk komen er niet alleen praktische zaken aan bod maar kunnen jullie ook kennismaken met elkaar en gaan we lekker tennissen.

Programma:
19.30                Ontvangst met koffie
19.45 - 20.15    Praktische informatie
20.30 - 21.30    Tennisles aangeboden door tennisschool CTO
21.20                 Drankje drinken of nog aansluiten bij de tossavond

We vinden het belangrijk dat een nieuw lid zich meteen thuis voelt en aansluiting vindt binnen onze vereniging. Daar helpen wij graag mee, goed integreren is immers de basis voor vele jaren tennisplezier.

Tot ziens op dinsdag 16 april !

Aan/afmelden graag via [email protected]