2e Tenniskids Rood instuif bij L.T.C. Loenen

11 maart 2022

A.s. zondag 13 maart 2022 is voor alle kinderen van 5 t/m 8 jaar uit Loenen aan de Vecht en omgeving weer een instuif om hun balvaardigheid op te poetsen. Voor deze tweede instuif dit jaar ziet de weersvoorspelling er perfect uit om deze leeftijdscategorie - Tenniskids Rood - gezellig met elkaar op de tennisbaan te vermaken.

De gevorderde kids laten wij ook korte partijtjes tot 7 punten spelen. Een vriendje of vriendinnetje is natuurlijk welkom evenals niet-leden. Nog geen tennisracket, geen nood, want die kan je bij ons lenen.

• Kids verzamelen 10 minuten van tevoren op het terras
  • 10:00 - 10:45 Beginners / De kleinsten
  • 11:00 - 11:45 Gevorderden

• Leden: gratis
  • Niet-leden: €5

Aanmelden

Kom gezellig oefenen en stuur vóór zaterdag 12 maart 18:00 uur het aanmeldingsformulier in. Deze zondag is gelijk de laatste dit voorjaar omdat begin april de competitie begint.

Kids-Patat-Tennis

Als alternatief is er vrijdag 18 maart weer het Kids-Patat-Tennis, een instuif voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar.
Hou de site e/o ClubApp in de gaten om je aan te melden.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben, deze kan je op het aanmeldingsformulier vermelden of stuur deze per e-mail naar [email protected]l.

KVK-nummer