44 uitgelaten kids op de baan

24 april 2021

Onder een stralende zon was het bij LTC Loenen een volle bak op sportpark De Heul, liefst 44 kinderen waren op de tweede Kids-Patat-Tennis instuif van dit jaar afgekomen. Na de Koningsdag-activiteiten op school bleek er voldoende energie over om intensief op de tennisbanen met bal en racket bezig te gaan. Met veel animo de aanwijzingen van de tennisleraren van CTO - grotendeels - te hebben gevolgd, was het patatje van 'Hans en Frietje' voor de kids na afloop meer dan verdiend!

Wordt vervolgd

De volgende Kids‑Patat‑Tennis instuiven zijn vrijdagmiddag 21 mei, 18 juni, 17 september en 29 oktober. Deze instuif-middagen zijn zowel voor leden als niet-leden. Inschrijven hiervoor kan tot uiterlijk de donderdag vóór de instuif via het aanmeldingsformulier.

Gesponsord door 'Hans en Frietje', Rijksstraatweg 114, Loenen a/d Vecht.

Hans en Frietje