“Backhand & dropshot” - thema van de 3e trainingsclinic voor de jeugd

18 mei 2020

En opnieuw kan iedereen onder de 18 jaar meedoen: leden en niet-leden! Dus neem je vriendje en vriendinnetje mee. Je wel even van tevoren digitaal aanmelden!

De tennisclinics voor de jeugd op de zaterdag zijn echt een schot in de roos. Mooi weer, lekker sporten, goede en gezellige begeleiding: ik zie alleen maar blije gezichten. Het is zelfs zo’n succes dat we nu een maximum van 64 deelnemers hebben moeten instellen. Dus wil je a.s. zaterdag 23 mei oefenen in backhand & dropshot, reageer dan snel.

Aanmelden uiterlijk woensdag 20 mei. Vrije inloop op de dag zelf is niet mogelijk, dit vanwege de te nemen Corona-maatregelen.

In de periode van 9 mei t/m 27 juni geeft CTO – ondersteund door diverse vrijwilligers – aan de jeugd iedere zaterdag op ons park trainingsclinics met elke keer een ander thema. En het mooie is dat iedereen onder de 18 jaar kan meedoen: leden en niet-leden! Dus neem je vriendje en vriendinnetje mee.

• Jeugdleden: gratis
  • Niet-leden: €5 per keer

Tijden

• 10:00 - 11:00 uur
  • 11:00 - 12:00 uur

Aanmelden verplicht

Gebruik hiervoor het digitale formulier zodat wij je goed naar niveau en leeftijd kunnen indelen. Elke week apart opgeven, uiterlijk de woensdag vóór het betreffende weekeinde.

Bevestiging

Na aanmelding ontvang je uiterlijk vrijdag per e-mail een bevestiging met het tijdstip waarop je bent ingedeeld voor jouw clinic. Zonder deze bevestiging kan je niet meedoen.

Meer informatie

Deze tennisclinics zijn een initiatief van de jeugdcommissie van LTC Loenen. Heb je een vraag of wil je een keer helpen. Stuur dan een berichtje naar: [email protected]