Bericht van TV Nederhorst

25 september 2019


Beste leden van LTC Loenen,

De tennisclub in Nederhorst den Berg (TV Nederhorst) beschikt sinds het afgelopen jaar over een fonkelnieuwe tennishal met 2 binnenbanen.

Uurtje binnen tennissen ?

Heb je interesse in een uurtje tennis met je partner, kinderen, vrienden of collega’s? Doordeweeks op de dag, in de avond of het weekend spelen? De indoortennisbanen kunnen zowel voor een los uur of met een seizoen contract gehuurd worden. Zet je speelmoment vast zodat je gegarandeerd bent van de baan, op het tijdstip waarop je het liefste speelt. De winter-seizoenscontracten lopen van 1 oktober tot 31 maart.

Unieke binnenbanen

Het gehele complex is zeer modern van opzet en beschikt over twee binnenbanen met een perfecte vloer. De nieuwe indoorbanen hebben een hardcourt ondergrond gemaakt van zgn. Plexipave met de speeleigenschappen (snelheid) vergelijkbaar met gravel. Eenzelfde speelvloer is door de Australische tennisbond gebruik voor het Gram Slam toernooi van het Australisch Open.

Voor iedere tennisser

De unieke binnenbanen hebben een verende ondergrond van Plexicushion om een optimaal speelcomfort te bereiken voor zowel de jonge als oudere tennisser, en zowel voor de beginnende als de gevorderde speler. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het huren van de indoor tennisbanen? Bekijk de beschikbaarheid en tarieven op indoortennisnederhorst.nl en maak gemakkelijk online een reservering.

Via deze link Beschikbaarheid binnenbanen kun je de beschikbaarheid van de binnenbanen voor een seizoenscontract bekijken. We hopen je binnenkort in onze hal op één van de twee indoorbanen te mogen verwelkomen.  

Met sportieve groet,
Bestuur Stichting Tennispark Nederhorst

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 233 945

Address

Rijksstraatweg 180
3632 AJ Loenen aan de Vecht