Check out onze nieuwe website op ltcloenen.nl

12 december 2018

Het is zover: onze LTC Loenen site is vernieuwd. Niet alleen het uiterlijk is gemoderniseerd maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan.

Waarom een nieuwe site?
Onze vorige website is ruim 10 jaar geleden, in oktober 2008, online gegaan en afgelopen jaren niet meer gemoderniseerd. De site -inmiddels wel op leeftijd te noemen- piepte en kraakte aan alle kanten daarnaast was hij arbeidsintensief en verre van gebruiksvriendelijk.

Belangrijkste veranderingen
Zoals je ziet is de site geheel opgefrist en vernieuwd, waardoor het een visitekaartje van de club is geworden. Daarnaast is hij geïntegreerd met Facebook en onze ClubApp. Hiermee koppelen we onze belangrijkste informatie aan de gezelligheid en actualiteit die Facebook en de ClubApp met zich meebrengen. Maar je kan nog veel meer met onze nieuwe website, bijvoorbeeld:
  • een baan afhangen
  • een bardienst inplannen of kijken wie of wanneer iemand dienst heeft (handig met ruilen!)
  • competitie uitslagen bekijken van alle LTC Loenen teams
  • zelf je telefoonnummer en/of e-mailadres controleren en aanpassen (check nu gelijk even of hij nog klopt)
  • een telefoonnummer of e-mailadres van een mede lid zoeken in het besloten gedeelte
  • of de notulen van de laatste ALV nog eens nalezen ;-)
Bedankt!
We willen graag met name onze webbeheerder Mascha Boogaard bedanken voor dit fantastische werk! Top gedaan!

Wat vind jij?
Dus klik er op los, zoek, lees en ontdekt al het moois van deze website en laat horen wat je ervan vindt. Uiteraard hopen we dat de nieuwe site de test doorstaat en je er net als wij enthousiast over wordt.