CKJ2020: De wedstrijden zijn bekend

22 juni 2020

24 25 26 en 27 juni worden de Jeugd Clubkampioenschappen gespeeld !

De wedstrijden tot aan de finale dag (zaterdag) zijn allemaal gepland en ook al een paar op zaterdag. Ook die van jou! Kijk snel op Toernooi.nl en zet de aanvangstijd van jouw wedstrijd(en) in de agenda.

Bij Oranje1 Dubbel zijn er nog twee plekjes vrij. Dus mocht je nog een tennismaatje hebben stuur dan direct een mailtje naar [email protected], misschien kunnen we je nog inplannen.

Hoewel wij wijzigingen natuurlijk proberen door te geven/af te stemmen, is het verstandig om de dag van te voren te controleren of er iets veranderd is.

Gebruik voor het overzicht van alle aanvangstijden de link: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=0E5A06DD-73FB-45D9-9CB3-1D7D0F55D15F. Inloggen is niet nodig.

Met sportieve groet,
LTC Loenen

Let er op dat Toernooi.nl een andere site is dan MijnKNLTB.Toernooi.nl en dat je voor beide een eigen account/wachtwoord nodig hebt. Een account bij Toernooi.nl - nodig om in te schrijven voor met name clubtoernooien - kan je zelf aanmaken.