Clubkampioenschap Jeugd 2024

20 mei 2024


De inschrijving voor de Clubkampioenschappen Jeugd 2024 is geopend.
Deze zullen worden gespeeld van maandag 10 juni t/m zaterdag 15 juni.

Het team heeft elke dag wel iets ludieks bedacht voor deelnemers en toeschouwers. Pannenkoeken op woensdag, suikerspin op donderdag, op vrijdag iets extra’s bij jouw patatje en schepijs op zaterdag. Met elke dag vers fruit gesponsord door onze Jumbo. 

Zaterdags, beloven we, wordt het net als vorige jaren weer gezellig en super spannend. Met lekkere muziek, tussendoor een broodje hamburger van de BBQ en ook nog eens spannende partijen.

🎾 Dus schrijf je gelijk in want dit wil je zeker niet missen 😎

Als je denkt: dat is alleen voor competitiespelers, nee het is juist ook leuk voor als je net begonnen bent met tennis. Daarvoor zijn de categorieën Oranje2 (8-10 jaar) en Groen2 (10-12 jaar) waar de beginners tegen elkaar spelen. Oranje1 en Groen1 is voor de gevorderden. De Junioren (11-17 jaar) spelen naar leeftijd en gesplitst naar meisjes en jongens. Iedereen speelt dus op zijn eigen niveau eerst in een poule meerdere partijtjes, waarna de poulewinnaars doorgaan naar de (halve)finale.

Woensdagmiddag is Oranje-middag. Dan worden - vanwege de korte speelduur - alle poule‑partijen in Oranje gespeeld. Mocht het weer 🌦️ tegen zitten dan wijken we uit naar vrijdagmiddag. 

Inschrijven kan via deze rechtstreekse link naar www.toernooi.nl !

Verhinderingen kan je ook doorgeven, zodat daar in de planning rekening mee gehouden kan worden. Maar probeer deze zo beperkt mogelijk te houden. Heb je tennisles, streetdance, muziekles, etc. blokkeer dan niet de hele dag maar alleen de lestijd inclusief reistijd. Bij  te veel / onmogelijke verhinderingen kan jouw inschrijving geweigerd worden😢.  

Met sportieve groet,
Frank / Dorinde / Henk 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 233 945

Adres

Rijksstraatweg 180
3632 AJ Loenen aan de Vecht

KVK-nummer

40478649