CORONA PROTOCOL LTC LOENEN 17 november 2020

17 november 2020


UPDATE: DUBBELEN EN TRAINEN MET 4 PER BAAN MAG WEER  

Inleiding Het kabinet heeft dinsdagavond 17 november bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november. Dat betekent dat de maatregelen zoals bekend gemaakt op 13 oktober weer gaan gelden, zijnde sportkantines blijven gesloten, amateursportwedstrijden zijn verboden en de maximale groepsgrootte is 4 personen. Dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is (weer) toegestaan. 

De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben effect, het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames daalt. Maar de cijfers zijn nog niet op een niveau om de maatregelen verder te versoepelen. De ‘gedeeltelijke lockdown’ en de maatregelen van 13 oktober blijven daarom van kracht tot half december. Begin december maakt het kabinet opnieuw de balans op en bepaalt dan het vervolg van de maatregelen.  

We zijn als bestuur blij dat sporten nog steeds kan, want bewegen is gezond. Dat draagt bij aan een goede weerstand en conditie. Het houdt je fit en scherp, geeft energie en dat hebben we nodig in deze tijd. Houd daarbij altijd de basisregels in acht, houd 1.5 meter afstand, was je handen en als je klachten hebt blijf je thuis en laat je testen.  

Wat betekent dit voor het tennis bij LTC vanaf donderdag 19 november?

  • Officiële competities en toernooien zijn nog steeds verboden. Onderlinge wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar binnen een vereniging zijn wel toegestaan. Georganiseerde toss en interne competitie voor volwassen zijn nog niet toegestaan.
  • Vrij tennissen en trainen is mogelijk, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in een hal. Digitaal afhangen blijft verplicht.
  • De maximale groepsgrootte bij trainingen is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).
  • Dubbelen mag weer met 4 personen van 18 jaar en ouder in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en met je medespeler.
  • Sportkantines, douches en kleedkamers blijven gesloten.
  • Publiek is niet toegestaan, en dus kunnen ouders niet blijven kijken bij hun kinderen.   

De eerdere richtlijnen blijven als vanzelfsprekend in tact bij LTC

  • Blijf thuis bij klachten.
  • Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van de training of vrijspelen naar het park, en ga na afloop direct naar huis.
  • Vermijd fysiek contact. Niet samen op bankjes zitten, geen high fives en wissel met klok mee.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 233 945

Address

Rijksstraatweg 180
3632 AJ Loenen aan de Vecht