De 4e trainingsclinic wordt Smashing

25 mei 2020

En opnieuw kan iedereen onder de 18 jaar meedoen: leden en niet-leden! Dus neem je vriendje en vriendinnetje mee. Je moet wel even van tevoren digitaal aanmelden!

De tennisclinics voor de jeugd op de zaterdag zijn echt een schot in de roos. Mooi weer, lekker sporten, goede en gezellige begeleiding: ik zie veel ingespannen maar blije gezichten. Er is een maximum van 64 inschrijvingen. Dus wil je a.s. zaterdag 30 mei oefenen in hoe de hoge lob of stuit terug te smashen, reageer dan snel.

Aanmelden uiterlijk woensdag 27 mei. Vrije inloop op de dag zelf is niet mogelijk, dit vanwege de te nemen Corona-maatregelen.

In de periode van 9 mei t/m 27 juni geeft CTO – ondersteund door diverse vrijwilligers – aan de jeugd iedere zaterdag op ons park trainingsclinics met elke keer een ander thema. En het mooie is dat iedereen onder de 18 jaar kan meedoen: leden en niet-leden! Dus neem je vriendje en vriendinnetje mee.

• Jeugdleden: gratis
  • Niet-leden: €5 per keer

Tijden

• 10:00 - 11:00 uur
  • 11:00 - 12:00 uur

Aanmelden verplicht

Gebruik hiervoor het digitale formulier zodat wij je goed naar niveau en leeftijd kunnen indelen. Elke week apart opgeven, uiterlijk de woensdag vóór het betreffende weekeinde.

Bevestiging

Na aanmelding ontvang je uiterlijk vrijdag per e-mail een bevestiging met het tijdstip waarop je bent ingedeeld voor jouw clinic. Zonder deze bevestiging kan je niet meedoen.

Meer informatie

De tennisclinics zijn een initiatief van de jeugdcommissie van LTC Loenen. Heb je een vraag of wil je ook een keer helpen. Stuur dan een berichtje naar: [email protected]

p.s. Werken de links niet in de ClubApp op jouw mobiel, ga dan met Chrome, FireFox of Edge naar het artikel op de website van LTC Loenen.