De laatste Kids-Patat-Tennis dit jaar

12 oktober 2021

Vanwege te weinig inschrijvingen geannuleerd!

--

Vrijdag 29 oktober organiseert LTC Loenen de 5de Kids-Patat-Tennis instuif voor alle jeugd van 6 t/m 12 jaar uit Loenen en omgeving. Onze tennisleraren zorgen dan dat iedereen sportief bezig is op ons park. Na het sporten is er voor alle deelnemers een heerlijk bakje patat!

Nog nooit getennist, beginner of al een meer ervaren speler? Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee, iedereen is welkom ook als niet‑lid. Nog geen tennisracket, geen nood, want die kan je bij ons lenen. Maar let op: 'vol is vol', maximaal 36 deelnemers.

• 16:00 Training groep 1
  • 16:50 Patat voor groep 1
  • 17:00 Training groep 2
  • 17:50 Patat voor groep 2

Gesponsord door 'Hans en Frietje', Rijksstraatweg 114, Loenen a/d Vecht voor borrel, koffie, lunch en diner.

Logo Hans en Frietje

• Leden: gratis
  • Niet-leden: €5  (te betalen via een Tikkie)

Aanmelden

Vul vóór donderdag 28 oktober 18:00 uur het digitale aanmeldingsformulier in. Een vriendje of vriendinnetje moet ditzelfde formulier ook invullen. Vanwege Corona en het maximaal aantal kids dat kan deelnemen is vrije inloop niet mogelijk. Zonder tegenbericht verwachten wij je 10 minuten voor aanvang van de trainingstijd welke je als voorkeur hebt opgegeven.

Corona

Gelukkig kunnen de ouders de verrichtingen van de kids weer van het terras volgen. Een kopje koffie, thee, fris, etc. kan zonder coronatoegangsbewijs in de kantine worden gekocht en op het terras worden genuttigd.

Vervolg

Dit is de laatste Kids‑Patat‑Tennis van dit jaar. Vanaf 14 november starten wij weer met Tenniskids Rood op de zondagochtend voor kids in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben, deze kan je op het digitale aanmeldingsformulier vermelden of stel deze door een e‑mailtje te sturen naar [email protected].