Grote opkomst & gezelligheid bij de nieuwjaarsreceptie LTC Loenen

18 januari 2019

De nieuwjaarsreceptie afgelopen zaterdagmiddag was druk bezocht en bijzonder gezellig. De club was voor dit event binnen en buiten in winterse sferen gebracht! Onder het genot van een gluhwein, oliebol, crêpe en een broodje warme beenham werd er geproost op het nieuwe jaar. Nancy en Mike hebben daarbij in een korte speech ook nog even stilgestaan bij de positieve ontwikkelingen binnen de club: denk aan een toename in het aantal leden maar ook de grote groep vrijwilligers waarop we kunnen leunen en die ook graag hun steentje bijdragen aan de club. Daar zijn we heel blij mee.

De junioren onder ons konden buiten bij het spelen tussendoor nog even hun handen warmen aan het vuurtje in de vuurkorf!

Wat ons betreft volgend jaar weer!