Het Vechtstreektoernooi gaat van start

19 september 2021

 Ons park is komende week - van dinsdag tot en met zaterdag - weer het toneel van "Het Vechtstreektoernooi". Aan dit invitatie jeugdtoernooi nemen de kampioenen van zo'n 9 tennisverenigingen deel. 

Amelie Arends, Bart Goeman Borgesius, Bauke Wiersma, Brent van Sonsbeek, Carlijn van Mierlo, Chris Jansen, Derck Voerman, Dinthe Oud, Jouke Mol, Kick von Glinski, Laura Van Mazijk, Ole Hassink, Tirza Oud en Yara Ypenburg zijn de kids waar wij trots op mogen zijn.

Er wordt gespeeld in de categorieën Oranje (8~10 jaar), Groen (10-12 jaar) plus junioren t/m 12 jaar, t/m 14 jaar, t/m 16 jaar en t/m 18 jaar.  Op de woensdagmiddag worden de Oranje-poule wedstrijden gespeeld, partijtjes van z'n 15 minuten. De finales worden op zaterdag gespeeld waarbij na de prijsuitreiking de dag afgesloten wordt met een loterij voor de aanwezige deelnemers.  

Het betekent wel dat een deel van de tennislessen deze week komt te vervallen - raadpleeg je trainer hiervoor - en vrijspelen ook in slechts beperkte mate mogelijk is. Wil je vrijspelen op de tijden dat dat de banen voor het toernooi zijn gereserveerd, kijk dan of er ruimte in het speelschema zit en vraag dan aan de wedstrijdleiding of je ergens kan tennissen. 

Wil je genieten van mooi tennis, spannende partijen en wil je zien welke progressie onze de jeugd maakt? Kom dan deze week naar ons tennispark. Dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16:00 uur,Woensdag vanaf 15:00 uur en zaterdag vanaf 09:00. Zaterdag spelen ook heren 1 en dames dubbel 1 thuis, dus genoeg te zien. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 233 945

Address

Rijksstraatweg 180
3632 AJ Loenen aan de Vecht