In memoriam Ton de Haan

13 januari 2021

In memoriam Ton de Haan

Ton is jarenlang enthousiast lid geweest van onze vereniging. Hij was vaak op de club aanwezig om een dubbeltje te spelen, vaak samen met zijn vrouw Leonne, of om zaken voor de club te regelen. Dat gebeurde al op de zolder van ons clubhuis, waar hij begon met het stencilen van ons eerste clubblad. Na zijn pensionering was hij fanatiek vrijwilliger, hij was lid van de barcommissie, regelde bardiensten en had bijzondere zorg voor het verwerken van de inkomsten van de bar. Ton was de betrouwbare rots waar andere vrijwilligers zich aan konden vastklampen en was altijd bereid om te helpen. Ook was hij geïnteresseerd wat het digitale tijdperk ons zou brengen en zette vrijwel alleen onze eerste clubsite op poten. Een aantal jaren geleden werd hij ernstig ziek waardoor hij niet meer betrokken kon zijn bij onze club. Ton heeft méér dan zijn steentje bijgedragen aan onze vereniging, waarvoor wij hem heel dankbaar zijn.

Het bestuur.