Inschrijving Clubkampioenschappen Jeugd

05 juni 2021


Alle jeugdleden (tot en met 17 jaar) van LTC Loenen kunnen zich aanmelden voor het enkel en dubbelspel! Je kan je aanmelden voor: oranje 1 en oranje 2, groen 1 en groen 2, geel 11 t/m 14 en geel 14 t/m 17. Oranje/groen 1 is bedoeld voor de spelers die al een seizoen in die kleur gespeeld hebben, oranje/groen 2 is voor de beginners in deze categorie. Twijfel je over de categorie waarin je hoort, vraag het dan even bij je trainer.  

Eerst spelen jullie in poules, per onderdeel speelt iedereen hierdoor zo'n 3 tot 5 partijen, en daarna spelen de nummers één (afhankelijk van het aantal inschrijving ook de nummers 2) van de poules via een afvalschema om de titel.

Als kampioen (in het enkelspel) word je gevraagd om namens LTC Loenen deel te nemen aan het Vechtstreek Toernooi! Dit invitatietoernooi tussen de clubkampioenen van de tennisverenigingen rondom de Vecht wordt gespeeld op ons park van dinsdag 21 t/m zaterdag 25 september.  

Lijkt het je leuk om alleen, of met een vriend(in) samen voor de titel Clubkampioen Jeugd 2021 te gaan, meld je dan snel aan via www.toernooi.nl. In het systeem kan je aangeven welke tijden je wel/niet kan. Als je een uur verhinderd bent op een dag, geef dat dan zo nauwkeurig mogelijk aan en blokkeer niet de gehele dag. De inschrijving sluit woensdag 23 juni 19:00!  

Met sportieve groet,
Jeugdcommissie LTC Loenen  

*Let er op dat Toernooi.nl een andere site is dan MijnKNLTB.Toernooi.nl en dat je voor beide een eigen account/wachtwoord nodig hebt. Een account bij Toernooi.nl - nodig om in te schrijven voor met name clubtoernooien - kan je zelf aanmaken.   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 233 945

Address

Rijksstraatweg 180
3632 AJ Loenen aan de Vecht