Inschrijving najaarscompetitie 2019

07 juni 2019

Let op: inschrijving kan tot en met vrijdag 21 juni 2019

Dit najaar (weer) een balletje slaan in wedstrijdverband, gezellig en goed voor je spelniveau. Er is een groot competitieaanbod, dus voor elk wat wils. Van de spelers wordt wel verwacht minimaal 5 van de 6/7 speeldagen beschikbaar te zijn. Aanmelden kan zowel als team als individueel. Aan een team kunnen nog spelers worden toegevoegd die zich individueel hebben aangemeld.

Indien de aanmeldingen de baancapaciteit overschrijden (bijv. op de vrijdagavond 10 teams), zal er worden geloot tussen hen die zich tijdig hebben aangemeld. Teams die uitgeloot worden krijgen bij inschrijving in een daarop volgende competitie voorrang (wijzigingen voorbehouden).

Senior en liever eerst recreatief? Doe dan mee met de 8&9‑Tennis, waar je met z’n drieën (man e/o vrouw) een team vormt voor twee dubbelpartijtjes per wedstrijddag.

De jeugd begint eerst speels met de Rode en Oranje competities en daarna wordt het langzaam aan steeds serieuzer met de Groene en de junioren competities. Net een jaartje bezig met tennis, schrijf dan in voor niveau 2 in Rood, Oranje of Groen. Dit niveau is echt bedoeld om rustig kennis te maken met het spelen van partijtjes voor jouw leeftijd.

NJC2019 Aanmeldingsformulier v02.pdf NJC2019 Aanmeldingsformulier v02.docx