Jeugd heeft heerlijke competitiedag

06 oktober 2019

Tegen alle weersvoorspellingen in kon vandaag (6 okt 2019) de jeugd op ons park toch haar wedstrijden spelen. In de ochtend met één Oranje afdeling, één Groen2 team (gemengd 10 tm 12 jaar) en de Meisjes t/m 14 was het een full-house. Het 2e Oranje1 team van Loenen was nu de klos als hostende vereniging. Met Jill en Nathalie als geroutineerde wedstrijdleiding werkten de 16 aanwezige Oranje kids hun partijtjes vlot af met als resultaat een zilveren medaille voor het team van Loenen. Het meisjesteam t//m14 (maar alle 4 twaalf jaar) dolf na een heroische strijd het onderspit. Het gaat echter steeds beter lopen en er wordt met veel plezier gespeeld.

Vanaf 13:00 mocht het 3e Oranje1 team met Marco en Jasper als wedstrijdleiding de 4 teams uit hun afdeling hosten. Ook hier geen snoepgoed maar gezond fruit en koek voor de spelers. Het viel wel op dat de bakjes met kruidnootjes telkens heel snel leeg waren. Naast dat het op de baan spannend was, was het ook spannend welke weer-app het bij het rechte eind had. Helaas was die van Ernst de winnaar en kwam de grote bui net een kwartiertje te vroeg om alle 8 rondes af te kunnen spelen. Omdat het glad werd werden de kids, vaak tegen hun zin, tijdens de partijen van de baan gehaald. Qua score bleek het een nek-aan-nek race tussen de vier teams te zijn, waarbij Loenen ook nu met een mooie tweede plaats een zilveren medaille behaalde.