Kids-Patat-Tennis weer van start

13 maart 2021

Ook dit jaar organiseert LTC Loenen op zes vrijdagen een instuif voor alle jeugd van 6 t/m 10 jaar uit Loenen en omgeving. Onze tennisleraren zorgen dan dat iedereen sportief bezig is op ons park. Na het sporten is er voor alle deelnemers een heerlijk bakje patat!

Nog nooit getennist, beginner of al een meer ervaren speler? Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee, iedereen is welkom ook als niet‑lid. Nog geen tennisracket, geen nood, want die kan je bij ons lenen. Maar let op: 'vol is vol'.

• 16:00 Training groep 1
  • 16:50 Patat voor groep 1
  • 17:00 Training groep 2
  • 17:50 Patat voor groep 2

Gesponsord door 'Hans en Frietje', Rijksstraatweg 114, Loenen a/d Vecht voor borrel, koffie, lunch en diner.

Hans en Frietje

• Leden: gratis
  • Niet-leden: €5  (te betalen via een Tikkie)

Aanmelden

Stuur dit formulier uiterlijk de woensdag voor het komende Kids-Patat-Tennis in. Doe dat ook voor je vriendje of vriendinnetje. Vanwege Corona is vrije inloop namelijk niet mogelijk. Vul uiterlijk de woensdag vóór het komende Kids-Patat-Tennis, nu dus a.s. woensdag 17 maart, het digitale formulier in. Vrije inloop is vanwege Corona nog niet mogelijk.

Corona

Helaas mogen voorlopig alleen de ouders hun kids naar het terras brengen om hen daar bij de organisatie present melden. Vanaf de parkeerplaats kunnen de verrichtingen van de kids worden gevolgd.

Vervolg

Na 19 maart wordt het Kids‑Patat‑Tennis georganiseerd op de vrijdagmiddagen 23 april, 21 mei, 18 juni, 17 september en 29 oktober.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben, deze kan je op het aanmeldingsformulier vermelden of stel deze per e‑mail naar [email protected].