Maak Kennis Met Tennis

22 februari 2021

Vraag jij je af of tennis iets voor je kind is, maar wil je niet meteen vastzitten aan een lidmaatschap? Of heb je zelf altijd al eens willen tennissen, maar kwam het er niet van?

Pak dan nu je kans en maak kennis met tennis!

Onder leiding van onze tennisschool CTO krijg je twee echte tennislessen, natuurlijk corona-proof. Geheel vrijblijvend, zonder lidmaatschapsverplichting voor slechts 15 Euro.  De jeugd krijgt daarvoor één uur les met een groepsgrootte van 4 tot 6 kinderen, afhankelijk van hun leeftijd. Volwassenen krijgen met 2 personen les gedurende 40 minuten.

• Jeugd: Zondag 7 en 14 maart, lessen tussen 10:00 en 13:00 uur
  • Volwassenen: Zondag 7 en 14 maart, lessen tussen 11:00 en 15:00 uur

De smaakt te pakken gekregen? Na deze lessen kun je beslissen of je lid wilt worden van LTC Loenen en dan eventueel verder gaat met tennisles. Als deelnemer van MKMT krijg je het eerste jaar ook nog een aantrekkelijke korting van 30% op het clublidmaatschap.

Aanmelden kan t/m dinsdag 2 maart 2021 via het digitale aanmeldingsformulier.

Tennis en corona

Tennis is een sport die goed past in de 1,5 meter samenleving en waarbij je tijdens het sporten toch heerlijk je energie kwijt kunt. We hebben ons echter allemaal te houden aan de regelgeving zoals die door de overheid, het RIVM, NOC/NSF en de KNLTB is opgesteld/geadviseerd. Dit betekent voor ons tennispark dat we vragen of je 5-10 minuten voor aanvang van de les wilt arriveren en direct te vertrekken na afloop. Kinderen komen bij voorkeur met de fiets. Als ze met de auto worden gebracht, worden ze afgezet bij de ingang, waarna de ouders weer vertrekken. Ouders mogen niet op het park blijven kijken.

Meegebrachte jassen, tassen en andere persoonlijke spullen die op of naast de baan worden gelegd tijdens de lessen, moeten op 1,5 meter afstand van de spullen van een ander gelegd worden. Het clubhuis is gesloten en daarmee ook de toiletten. Graag voor aanvang van de les thuis naar het toilet gaan. Er is ontsmettingsmiddel op elke baan aanwezig dat vóór aanvang van de les en na afloop gebruikt moet worden. Materialen die gebruikt worden, zoals tennisrackets en ballenmandjes, worden na elke lesgroep ontsmet.

Heb je nog vragen mail deze dan naar [email protected] of bezoek onze website www.ltcloenen.nl.