“Netspel” - thema van de 2e trainingsclinic voor de jeugd

11 mei 2020

Afgelopen zaterdag was de clinic met als thema “Voetenwerk” een groot succes. Mooi weer, lekker sporten, blije gezichten. Dat smaakt naar meer en dat doen we dan ook a.s. zaterdag 16 mei met als thema “Netspel”. Aanmelden uiterlijk woensdag 13 mei. Vrije inloop op de dag zelf is niet mogelijk, dit vanwege de te nemen Corona-maatregelen.

In de periode van 9 mei t/m 27 juni geeft CTO aan de jeugd iedere zaterdag op ons park trainingclinics met elke keer een ander thema. Dit alles op initiatief van de jeugdcommissie van LTC Loenen. En het mooie is dat iedereen onder de 18 jaar kan meedoen: leden en niet-leden! Dus neem je vriendje en vriendinnetje mee.

• Jeugdleden: gratis
  • Niet-leden: €5 per keer
Tijden
  • 10:00 - 11:00 uur
  • 11:00 - 12:00 uur
Aanmelden verplicht

Gebruik hiervoor het digitale formulier zodat wij je goed naar niveau en leeftijd kunnen indelen. Elke week apart opgeven, uiterlijk de woensdag vóór het betreffende weekeinde.

Bevestiging

Na aanmelding ontvang je uiterlijk vrijdag per e-mail een bevestiging met het tijdstip waarop je bent ingedeeld voor jouw clinic. Zonder deze bevestiging kan je niet meedoen.

Stuur je vraag naar: [email protected]