Programma LTC Openingstoernooi zaterdag 23 maart 16:00-18:00 uur

04 maart 2019

Voor alle tennis toppers en tennis toppertjes gaat het tennisseizoen 2019 weer beginnen!

Kunnen jullie ook niet wachten!

Kom dan zaterdag 23 maart 2019 naar het LTC Openingstoernooi op ons mooie tennispark.

Inschrijven is niet nodig, wel genieten van een gemoedelijke en sportieve sfeer.

We beginnen om 16 uur met een welkomstdrankje, gevolgd door een muzikale warming up. Daarna verzorgen onze trainers van tennisschool CTO een clinic voor jong & oud van ieder niveau. Teven kan iedereen kennismaken met het ballenkanon en de snelheidsmeter voor je service. De dag wordt afgesloten met de fameuze crêpes van Evie Duijzer, heet van de plaat, ter plekke bereid.

In de tussentijd kan iedereen zijn of haar pasje afhalen, die heb je zeker nodig voor het spelen van (club)toernooien en de competitie. Verder staan ook de ballen en de formulieren klaar voor de competitieteams (en dat zijn er opnieuw veel dit jaar!).

Even alles op een rijtje:
16:00  Opening met welkomstdrankje
16:15  Muzikale warming up
16:30  Tennis Clinic CTO voor jong & oud - inclusief 'Meet & Greet ballenkanon en de snelheidsmeter'
17:30  Warme crêpes van onze eigen Evie

Wij zien iedereen graag op zaterdag 23 maart op de club en hopen uiteraard op mooi weer!

Met sportieve groet,
Het Bestuur van LTC