“Service & Trucs” - thema van de 5e trainingsclinic voor de jeugd

01 juni 2020

Was jij er tijdens het Pinksterweekend bij, dan ken je nu alle ins‑and‑outs van de smash! Door ook nog eens zondag te oefenen tijdens de competitietraining heb je zeker een voorsprong op iedereen die het water opzocht.

A.s. zaterdag 6 juni gaan we tijdens de vijfde tennisclinic met ‘Service & Trucs’ aan de slag. De service is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een tennispartij. Maar met een schijnbeweging je tegenstander op het verkeerde been zetten is zeker zo leuk en effectief om het punt binnen te slepen.

Iedereen onder de 18 jaar kan meedoen: leden en niet-leden! Dus neem je vriendje en vriendinnetje mee. Wel even van tevoren aanmelden, uiterlijk woensdag 3 juni. We hebben slechts ruimte voor 64 deelnemers, dus wil je zaterdag oefenen met ‘Service & Trucs’, reageer dan snel.

De tennisclinics

In de periode van 9 mei t/m 27 juni geeft CTO – ondersteund door diverse vrijwilligers – aan de jeugd iedere zaterdag op ons park trainingsclinics met elke keer een ander thema. En het mooie is dat iedereen onder de 18 jaar kan meedoen: leden en niet-leden!

Vrije inloop op de dag zelf is niet mogelijk, dit vanwege Corona. Je kan je digitaal aanmelden tot en met de woensdag voor de clinic van de komende zaterdag.

• Jeugdleden: gratis
  • Niet-leden: €5 per keer

Tijden

• 10:00 - 11:00 uur
  • 11:00 - 12:00 uur

Aanmelden verplicht

Gebruik hiervoor het digitale formulier zodat wij je goed naar niveau en leeftijd kunnen indelen. Elke week apart opgeven, uiterlijk de woensdag vóór het betreffende weekeinde.

Bevestiging

Na aanmelding ontvang je uiterlijk vrijdag per e-mail een bevestiging met het tijdstip waarop je bent ingedeeld voor jouw clinic. Zonder deze bevestiging kan je niet meedoen.

Meer informatie

De tennisclinics zijn een initiatief van de jeugdcommissie van LTC Loenen. Heb je een vraag of wil je ook een keer helpen. Stuur dan een berichtje naar: [email protected]

P.s.
Werken de links niet in de ClubApp op jouw mobiel, ga dan met Chrome, FireFox of Edge naar het artikel op de website van LTC Loenen.