Tenniscompetities verder uitgesteld

30 maart 2021


De verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei betekent dat de start van de Voorjaarscompetitie 2021 begin mei niet haalbaar is. De KNLTB heeft besloten om de competitie verder uit te stellen tot begin juni (week 22); een volledige competitie is dan niet mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan nog wel worden georganiseerd.

Alle competities op een rijtje

Voorjaarscompetitie

De Voorjaarscompetitie start indien mogelijk in week 22 maar dan met minder speeldagen. Deze verkorte competitie in juni biedt ook mogelijkheid om nieuwe teams - uiterlijk 11 april - aan te melden. 

Als teams niet willen/kunnen deelnemen aan deze competitie in juni, dan kunnen deze teams terugtrekken door dit uiterlijk zondag 11 april per e-mail aan de VCL door te geven. 

Zomeravondcompetitie

De Zomeravondcompetitie is ook voorlopig uitgesteld tot begin juni, daarom is ook het aanmelden voor deze competitie verlengd tot en met 11 april.

Tenniskids /Juniorencompetitie

De Tenniskids en Juniorencompetitie start indien mogelijk in week 22. Het streven is zoveel mogelijk speeldagen in te plannen. Mocht het zo zijn dat de Tenniskids- en Juniorencompetities eerder opgestart mogen worden, dan zal de KNLTB daarop inspelen.

De verkorte competitie in juni biedt ook de mogelijkheid om nieuwe Tenniskids- en Juniorenteams aan te melden - uiterlijk 11 april -.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 233 945

Address

Rijksstraatweg 180
3632 AJ Loenen aan de Vecht

KVK-nummer

40478649