Tenniskids Rood lente-instuif

06 april 2021

Zaterdag 10 april is er weer een TennisKids Rood instuif voor alle jeugd in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar. Deze keer op zaterdag i.p.v. zondag. Ook nu weer een gezellige ochtend met veel aandacht voor het verbeteren van motoriek en balgevoel. Bij de oudere kids worden er om te wennen aan wedstrijdspanning ook korte partijtjes gespeeld.

Ook niet-leden zijn welkom, een vriendje of vriendinnetje neem je natuurlijk ook mee.
Nog geen tennisracket, geen nood, want die kan je bij ons lenen.

• Kids 10 minuten van tevoren verzamelen op het terras
  • 10:00 - 11:00 Beginners / De kleinsten
  • 11:00 - 12:00 Gevorderden

• Leden: gratis
  • Niet-leden: €2,50

Aanmelden

Kom ook gezellig oefenen en vul vóór vrijdag 9 april 18:00 uur het aanmeldingsformulier in. Doe dat ook voor je vriendje of vriendinnetje. Vrije inloop is vanwege Corona nog niet mogelijk.

Corona

Helaas mogen voorlopig geen ouders op ons tennispark de verrichtingen van hun kroost van nabij volgen. Ouders mogen hun kids wel naar het terras brengen en hen daar bij de organisatie present melden. Denk hierbij wel aan de 1,5 meter eis. Vanaf de parkeerplaats zijn, zolang het groen nog in knop zit, de kids op de tennisbanen goed te zien.

Vervolg

Vanwege de voor- en najaarscompetitie gaan we na deze Tenniskids Rood instuif half november verder. In de tussentijd is er er het Kids‑Patat‑Tennis op de vrijdagmiddag van 16:00-18:00 voor rode én oranje kids, leeftijd van 5 t/m 10 jaar. Noteer daarvoor gelijk 23 april, 21 mei, 18 juni, 17 september en 29 oktober in de agenda.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben, deze kan je op het aanmeldingsformulier vermelden of stel deze per e-mail naar [email protected].