van 31 aug tot en met 7 sept: Clubkampioenschappen sr Dubbel en Mix

18 juli 2019

Op zaterdag 31 augustus starten onze eigen LTC Loenen clubkampioenschappen: de Senioren Dubbel-Mix Clubkampioenschappen.

Een week lang lekker tennissen en je helemaal geven aan een paar mooie potten tennis.   Wie worden er dit jaar de clubhelden? Uiteraard gaan we poulen maar dat is wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Hoe meer hoe beter.

Dus kom in actie, schrijf je in via toernooi.nl en zet het vast in je agenda. Inschrijven kan nog tot en met 25 augustus, maar ga je nog weg deze zomer zet het op je checklist *to do vóór je vakantie* dan weet je zeker dat je op tijd bent!

Zoek je favoriete partner op, of laat je verrassen en zoek eens een andere tennislid. Opzoeken in de club app gaat heel eenvoudig.  Heb je vragen? Mail ons op [email protected]

NB: we houden in die week rekening met Swim to Fight Cancer event vwb de indeling.

Met sportieve groet,

CK commissie van LTC Loenen (Karolien, Sanya, Sabine, Madelon, Ilse, Nienke en Ina)