Vechtstreektoernooi: van 22 tot en met 26 september

20 september 2020

Het Vechtstreektoernooi dat gespeeld wordt ons tennispark start dinsdag 22 september en eindigt met de finaledag op zaterdag 26 september. Dan geven de jeugdtalenten van de verenigingen uit onze regio acte de presence. De Oranje kids gaan woensdag de strijd met elkaar aan om te bepalen wie op de finaledag voor de beker mag gaan. Naast Oranje zijn er de categorieën Groen, Jeugd t/m 12, t/m 14, t/m 16 en t/m 18 jaar. Het niveau van deze jeugdige spelers is zeer hoog, zeker de moeite waard om hier naar te komen kijken.

Wil je weten wie van LTC Loenen wanneer speelt, raadpleeg dan HIER alle info over het toernooi. Aanmoedigingen vanaf het terras zullen onze toppers in spé zeker waarderen.

Let op:

• Beperkte beschikbaarheid van de banen. In geval van bijvoorbeeld slecht weer kunnen banen, gereserveerd om vrij te kunnen spelen of voor training, 'geconfisceerd' worden door de wedstrijdleiding. De meeste partijen worden gespeeld tussen 15:30 en 20:30 met zo nu en dan een paar tot 22:00.
  • Als Corona-maatregel moeten alle bezoekers zich registreren. Dit kan eenvoudig digitaal door de QR-code die overal is opgeplakt te scannen.