Voorjaarscompetitie 2019 Jeugd

17 november 2018

Schrijf je in voor de voorjaarscompetitie!

Stefanos Tsitsipas, Kiki Bertens, Robin Haase, Simone Halep, Roger Federer. Zo wil jij toch ook tennissen!

Volgend voorjaar een balletje slaan in wedstrijdverband, gezellig en goed voor je spelniveau. En hoe meer uren je maakt op de baan hoe vaster (en leuker) tennis wordt. Voor de jonge en beginnende jeugd is er de Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen) en voor de gevorderde jeugd 'Geel' van 10 t/m 14 jaar en van 11 t/m 17 jaar. Aanmelden kan zowel als team als individueel. Aan een team kunnen nog spelers worden toegevoegd die zich individueel hebben aangemeld.

Weet je niet voor welke kleur (als eerste op basis van de leeftijd) en welk niveau (beginnend/gevorderd) jij kan inschrijven? Vraag dit dan aan je trainer, kijk op Tenniskids.nl, lees de info in het aanmeldingsformulier en/of raadpleeg Henk van der Lans (Verenigings Competitie Leider en Functionaris Tenniskids).

Let op: De inschrijving sluit op 16 januari en Er zijn nog een paar plekken beschikbaar!

Aanmeldingsformulier VJC2019 Jeugd