Voorjaarscompetitie 2019 Senioren

15 november 2018

Volgend voorjaar (weer) een balletje slaan in wedstrijdverband, gezellig en goed voor je spelniveau. Er is een groot competitieaanbod, dus voor elk wat wils.
Liever eerst recreatief? Doe dan mee met het 8&9‑Tennis, waar je met z’n drieën (man e/o vrouw) een team vormt voor twee gezellige dubbeltjes per wedstrijddag.

Aanmelden kan zowel als team als individueel. Aan een team kunnen - na overleg - nog spelers worden toegevoegd die zich individueel hebben aangemeld.
Om te voorkomen dat een team op de vrijdagavond pas in de kleine uurtjes van de baan komt, geldt er een maximum van 8 teams dat hieraan kan deelnemen. Indien de aanmeldingen voor de vrijdagavond de baancapaciteit overschrijden, is de volgorde van ontvangst van de (volledig ingevulde) aanmelding bepalend.

Meer info lees je in het aanmeldingsformulier.

Let op: De deadline om het formulier (MS Word of PDF) in te leveren is maandag 24 december 2018.
Aanmeldingsformulier VJC2019 (pdf)