Voorjaarscompetitie 2022 - Senioren

23 december 2021


Ondanks alle Corona perikelen is de organisatie van de voorjaarscompetitie, die loopt van begin april tot eind mei met uitloop tot half juni 2022, al weer in volle gang. Met een nog uitgebreider aanbod zorgt het spelen van wedstrijden voor veel gezelligheid en sociale contacten op de club. 

De competitie is de laatste jaren steeds populairder geworden is. Dit geldt zeker voor de vrijdagavond, maar de belangstelling voor de andere dagen en avonden is ook flink toegenomen. Hoeveel teams er daadwerkelijk kunnen deelnemen is nu ook afhankelijk van Corona. Voor de populaire vrijdagavond heeft de KNLTB daarom gekozen voor het ”om de week spelen” om daarmee ruimte voor meer teams te creeëren.

Speciale aandacht voor het “8&9 Tennis” op de donderdagavond, de zondagmiddag en nu ook de vrijdagavond. Een laagdrempelige dubbelcompetitie voor (startende) recreatieve tennissers met speelsterkte 8 en 9. Relaxt spelen want het gaat in deze competitie minder om de punten en veel meer om de gezelligheid. Al een jaartje aan het lessen, dan is dit zeker iets voor jou! 

Aanmelden kan door het digitale aanmeldformulier uiterlijk donderdag 6 januari 2022 in te sturen. 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 233 945

Address

Rijksstraatweg 180
3632 AJ Loenen aan de Vecht

KVK-nummer

40478649