Voorjaarscompetitie: Teams en wedstrijden bekend

13 maart 2023


In bijgaande overzichten kan je via de linkjes alle informatie over de teams vinden: uit en thuis spelen, aanvangstijden, uitslagen en standen. Let op: aanvangstijden kunnen tot 8 dagen van te voren zonder berichtgeving gewijzigd worden.

Jeugd

Liefst 12 jeugdteams gaan namens LTC Loenen de strijd aan dit voorjaar. Heb je je nog niet opgegeven voor de voorjaarscompetitie? Voor kids tot 10 jaar - categoriën Rood en Oranje - is er in in deze flexibele competitie nog zeker een plekje voor je te vinden. Maar ook bij de oudere jeugd is er regelmatig een invaller nodig. Aanmelden kan via [email protected] en kom zondags eens kijken op het park.

Senioren

Met 23 seniorenteams wordt het weer erg gezellig druk op ons park. Net als bij de jeugd geldt dat er regelmatig invallers gezocht worden. Dus laat het even weten via [email protected] op welke dag je beschikbaar bent, jouw spelniveau en voorkeur naar competitiesoort (dames, heren, gemengd en alleen dubbel of enkel en dubbel) .

Vrijspelen

Door ook de vele tennislessen zal er voor het vrijspelen niet altijd een baan beschikbaar zijn maar dit streven is er wel. Reserveren kan heel makkelijk via de ClubApp. Doordat er geen gemengde teams zijn op de vrijdagavond, zullen er om de week flink wat banen 's avonds vrij liggen. Dus sla je slag!

 

VJC2023 Deelnemende teams jeugd-privacy v01.pdf VJC2023 Deelnemende teams Senioren v01.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 233 945

Address

Rijksstraatweg 180
3632 AJ Loenen aan de Vecht

KVK-nummer

40478649