Overzicht teams competitie voorjaar 2021

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaars-, Junioren- en Tenniskids competitie voorlopig uit te stellen tot eind april/begin mei. De animo binnen onze vereniging om competitie te spelen is erg groot, 24 senioren- en 13 jeugdteams hebben zich hiervoor opgegeven evenals (nu al) 3 teams voor de zomeravondcompetitie. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. Maar wel veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen.

Hopelijk hebben de huidige coronamaatregelen effect hebben en kan straks ook binnen alle leeftijdscategorieën gedubbeld worden. De intentie is nu om met de Voorjaarscompetitie te starten in mei, zodat er nog een volledige competitie gespeeld kan worden. De nieuwe speeldata voor de Voorjaars-, Junioren- en Tenniskids competitie zijn hiervoor in concept door de KNLTB opgesteld. Het blijft voor de KNLTB en ons nu afwachten en we moeten meebewegen met de coronamaatregelen. Houdt daarom de website, ClubApp en mail in de gaten voor berichtgeving over nieuwe ontwikkelingen.

Klik op de link hieronder voor de samenstelling van de ingeschreven teams. Voor hen zijn ook de captainsday en competitietraining voor teams in april (zie jaarkalender) belangrijk om in de agenda te noteren.

VJC2021 Deelnemende teams v02-privacy - sec.pdf