Tennislessen

INSCHRIJVEN TENNISLES
LTC Loenen werkt zowel met trainer Frank Gerritsen als met Tennisschool CTO, dus je kunt binnen onze club kiezen uit twee opties om lessen te volgen. Via de clubapp en per mail krijgen leden bericht wanneer het weer mogelijk is om in te schrijven voor het nieuwe seizoen, en inschrijven gaat vervolgens rechtstreeks bij de trainers.

Let op: TENNISLES is alleen toegestaan voor leden van LTC Loenen. Mocht je nog geen lid zijn maar wel gebruik willen maken van de trainingen, meld je dan eerst als lid aan, meer info bij: lid worden

Trainers:

-FRANK GERRITSEN
Plezier, bewegen,beter tennissen,daar ga ik voor. Reeds 25 jaar clubtrainer en Nederlands kampioen dubbel 65+ 2017 !
Geef je op via mail [email protected] of bel 06 463 600 28

- CHALLENGE TENNIS ORGANISATIE

H&H Tennisschool, Ruud van der Helm Tennisschool en Jeroen Wichers hebben sinds het begin van het zomerseizoen 2014  de krachten gebundeld in een nieuwe organisatie: Challenge Tennis Organisatie.

De organisatie heeft door deze samenwerking 7 verschillende verenigingen waar wordt lesgegeven. Bij LTC Loenen zijn Robin Ekholm en Jeroen Wichers de vaste clubtrainers. De verenigingen liggen dicht bij elkaar, reden voor Challenge Tennis Organisatie om verschillende onderlinge junior en senior activiteiten op de agenda te zetten. Eén van deze activiteiten is de Challege Regio Toernooidag. Bij dit eendagstoernooi zijn alle leden van de 7 verschillende verenigingen welkom en speel je onderling dubbelwedstrijden tegen elkaar. De toernooidag is telkens bij een andere vereniging.

Indicatie Lestarieven

• Jeugd: Rood en oranje, groepjes van 6 tot 8 personen voor 17 weken, 135 Euro per persoon.
  • Jeugd: Groen en geel, 4 personen per les voor 17 weken, 195 Euro per persoon.
  • Senior: 4 personen, 17 weken, 195 Euro per persoon

Inschrijven kan via: cto.plannedtennis.nl/inschrijven

Meer informatie vind je op www.ctotennis.nl of via [email protected]