Tenniskids World Tour competitie 6 - 12 jaar

Voor de jongste jeugd (6-12) jaar is er als onderdeel van de Tenniskids methode van de KNLTB bij LTC Loenen de mogelijkheid om aan de "World Tour" competitie mee te doen. Dit is een speelse manier om aan wedstrijdjes mee te doen, voor de jongere jeugd op een kleiner veld en met zachtere ballen.

Schrijf je in voor de voorjaarscompetitie 2019!
Stefanos Tsitsipas, Kiki Bertens, Robin Haase, Simone Halep, Roger Federer. Zo wil jij toch ook tennissen!

Volgend voorjaar een balletje slaan in wedstrijdverband, gezellig en goed voor je spelniveau. En hoe meer uren je maakt op de baan hoe vaster (en leuker) tennis wordt. Aanmelden kan zowel als team als individueel. Aan een team kunnen nog spelers worden toegevoegd die zich individueel hebben aangemeld.

Weet je niet voor welke kleur (als eerste op basis van de leeftijd) en welk niveau (beginnend/gevorderd) jij kan inschrijven? Vraag dit dan aan je trainer, kijk op Tenniskids.nl, lees de info in het aanmeldingsformulier en/of raadpleeg Henk van der Lans (Verenigings Competitie Leider en Functionaris Tenniskids).

Let op: De deadline om het formulier (download hier in MS Word of PDF) in te leveren is maandag 24 december 2018.

Interessante links: