Padel

Welkom op de webpagina Padel van LTC Loenen. Een sport die een meer dan dynamische groei in Nederland doormaakt, zodanig dat we ook aan het kijken zijn naar Padel. Klik hier voor meer informatie over de landelijke ontwikkelingen. 

Mede met de webpagina informeren we onze leden over de ontwikkelingen met betrekking tot het organiseren van Padel voor onze leden. 

Onlangs hebben we onder de leden een kleine enquete gehouden over de aanleg van 2 padelbanen. De uitkomsten van de enquete hebben we in dit document samengevat.

 

Bij de enquête konden de leden suggesties doen met betrekking tot het plan om 2 padelbanen aan te leggen.  Naast de enthousiaste opmerkingen dat we vooral vaart moesten maken, hebben we de suggesties met een vraag of een kritische kanttekening op een rijtje gezet en zoveel mogelijk gezien de fase van het plan van de padelbanen op een rijtje gezet met onze opmerkingen en antwoorden. Opdat iedereen een beter beeld krijgt wat de denkrichting is. Sommige vragen of suggesties staan er dubbel in maar dat hebben we zo gelaten zodat iedereen zijn of haar vraag-suggestie kan herkennen. 

Tot snel weer zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Vragen of opmerkingen over Padel kunnen naar: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 233 945

Address

Rijksstraatweg 180
3632 AJ Loenen aan de Vecht